موفقترین وبسایتها خصوصیات مشترکی در طراحی وب داشتهاند که توجه افراد را به خود جلب مینمایند. رعایت این نکات میتواند برای طراحی وبسایتی که بازدید کننده را تبدیل به خریدار کند، شمارا یاری دهد.
در حال حاضر وبسایتهایی وجود دارند که باوجود طراحی بسیار ضعیف آنها، کسب درآمد داشته باشند. درواقع این گروه از وبسایتها بیشتر استثنا بوده و از قوانین ذیل پیروی نمیکنند. باگذشت یک برهه زمانی خاص تجربه این را نشان داده که موفقترین وبسایتها خصوصیات مشترکی در طراحی وب داشتهاند که توجه افراد را به خود جلب مینمایند.
رعایت این ۸ نکته در طراحی وبسایت میتواند در این امر شمارا کمک کند.
۱- سرعت در بارگذاری:
آزاردهندهترین نکته برای کاربر در هنگام بازدید از سایت، انتظار بیشازحدش برای بار گزاری سایت است که اگر این زمان از یک حد مجاز بیشتر شود باعث آزردگی کاربر خواهد شد، اگرچه سایت شما یکی از بزرگترین سایتها باشد.
۲- داشتن هویت شفاف و آشکار محتوا در وبسایت
باید مطالب موجود در سایت بهصورت شفاف و بدون ابهام بیان شود. بازدیدکنندگان این موضوع را که متوجه نشوند مطالب سایت دربارهٔ چیست را نمیپسندند. اجازه ندهید تلاش بازدیدکنندگان شما برای کشف مطالب وبسایت شما برای به دست آوردن اینکه وبسایت شما دربارهٔ چه موضوعی هست، تلف شود. از ابتدای طراحی وب، شفافیت و وضوح مطالب را در نظر داشته باشید. داشتن تیتر توصیفی در صفحهٔ اول وبسایت روش بسیار مناسبی است برای اعلام اینکه مطالب وبسایت شما از چه موضوعی سخن میگوید.
همچنین انتخاب کلمات کلیدی مرتبط برای صفحات بهعنوان جلبتوجه نگاه افراد نیز عمل میکند. بنابراین همیشه از کلمات کلیدی مرتبط با مطالب در صفحات وبسایت خود استفاده نمایید.
۳- ساده نگهداشتن طراحی وب خود
برای جلبتوجه افراد خیلی تلاش در استفاده از انواع روشهای غیرضروری نکنید (آیا کسی واقعاً به فلش ویل نشانگر نیاز دارد؟) تمرکز خود را بر روی قابلیتهای استفاده از وبسایت، فروش، تبدیل بازدیدکنندگان به خریدار و خریداران متمرکز کنید. وبسایتهایی که طراحی سادهای دارند نیز این قابلیت رادارند.
۴- جلبتوجه با استفاده از فضای سفید!
در طراحی وب خود از ایجاد شلوغی و آشفتگی مطالب بپرهیزید. سعی در ایجاد یک وبسایت مرتب و کاربرپسند برای بازدیدکنندگان و جستجوی سریع و آسان آن در وبسایت داشته باشید. به خاطر داشته باشید فضای سفید در طراحی وب کمک زیادی به طراح میکند. همچنین اگر وبسایت شما دارای محتوای زیاد و صفحات زیاد هست، اضافه کردن یک کادر جستجو برای جستجوی آسان و سریع بازدیدکننده ضروری میباشد.
۵- مشخصات تماس خود را کاملاً مشخص در وبسایت قرار دهید
وجود و یا عدم وجود صداقت در مطالب وبسایت شما تأثیر مستقیمی بر فروش محصولات شما و درنهایت موفقیت شما خواهد داشت. اگر در وبسایت خودفروش مستقیم محصولات دارید، دادن اطلاعات تماس و داشتن فرم تماس بسیار مهم و ضروری میباشد. اگر حفظ حریم خصوصی برای شما مهم است، میتوانید از خدمات لینکهای که خودکار آدرسهای ایمیل را دریافت مینمایند استفاده کنید.
۶- آسانسازی فرایند خرید
حرکت از صفحهٔ اصلی به صفحهٔ محصولات و چشمانداز آن در صفحهٔ اصلی برای بازدیدکنندگان را آسان نمایید. این چشمانداز را بهصورت زنجیروار نسازید؛ که باعث میشود افراد برای مشاهده و خرید، تمامی صفحات را یکی پس از دیگری برای پرداخت پول به شما سپری کنند. در غیر این صورت آنها را از دست خواهید داد.
۷- آسانسازی دستیابی افراد به وبسایت
به یاد داشته باشید تا حد امکان چشمانداز وبسایت خود را از طریق خبرنامه-RSS feed و دیگر مطالب در بالاترین حد دید نگهدارید.
۸- بهروزرسانی مطالب وبسایت، بهطور منظم
از این روش انگیزهای در کاربر ایجاد میشود که برای خواندن مطالب جدید به وبسایت شما بازگردند. بعلاوه موتورهای جستجو به مطالب جدید واکنش خاصی دارد. بنابراین از طریق بهروزرسانی مطالب بهصورت منظم به سئوی (بهینهسازی) وبسایت خود کمک میکنید.