نقشه راه وب‌سایت موفق

وب‌سایت صرفا طراحی سایت نیست.
برای داشتن یک وبسایت با پتانسیل موفقیت، باید با نقشه جلو رفت!

ساخت یک مسیر مشخص و واضح برای بازاریابی اینترنتی و ارتباط با مشتریان که در نهایت منجر به فروش و شناخته شدن برند شما می‌شود. دستکم 5 گام برای اجرای یک استراتژی وب‌سایت موفق نیاز است.

استراتژی وب
نقشه راه کسب و کار آنلاین

برگرفته از تجربه

20 سال

آنالیز و تحلیل

بررسی مداوم مدل استراتژی

بروزرسانی

اضافه شدن امکانات جدید

استراتژی وب سایت موفق

استراتژی وب‌سایت موفق چیست؟

معمولا همه افراد با نگاه کردن به شرکت ها و وب‌سایت های بزرگ تصور می‌کنند که داشتن یک وب‌سایت شبیه یکی از این وب‌سایت های موفق، عامل موفقیت آنها خواهد بود. این باور و تصور کاملا غلط است چرا که وب‌سایت زمانی می تواند به موفقیت نزدیک شود که با دیدگاه کسب و کار اینترنتی به آن نگاه شود. به عبارتی وبسایت موفق، قبل از این که یک وبسایت باشد، یک کسب و کار است.

حال که به این موضوع پی بردیم، متوجه خواهیم شد برای داشتن یک کسب و کار (اینترنتی) موفق باید برای راه اندازی، نگهداری و بهره برداری از آن براساس یک نقشه و استراتژی جلو رویم و در این مسیر گام های خود را طبق قواعد و اصول درست برداریم. در واقع اگر استراتژی درستی داشته باشیم قطعا در مسیر موفقیت وبسایت و کسب و کار اینترنتی مان قدم برداشته ایم و به هدف نهایی یعنی موفقیت خواهیم رسید.

مهم ترین گام های نقشه راه و توسعه وب سایت

با تجربه چند ساله ای که در حوزه طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ داریم توانسته ایم مدل استراتژی وب‌سایت موفق را آماده کنیم که مهم ترین گام های آن به صورت زیر است.

تحلیل و بررسی

نیازسنجی دقیق و همچنین بررسی مشکلات وب‌سایت

ساختار (پیاده سازی)

پیاده سازی و رفع مشکلات طبق تحلیل و بررسی انجام شده

محتوا

تولید محتوای باکیفیت بر اساس یک استراتژی اصولی

سئو

تدوین استراتژی سئو، تولید و بازاریابی محتوا و لینک سازی

پشتیبانی

داشتن یک تیم پشتیبانی فنی و همچنین مدیر سایت متخصص

چه کسانی به استراتژی وب نیاز دارند؟

افرادی که قبلا تجربه راه اندازی و طراحی وب‌سایت را داشته اند کاملا متوجه هستند که داشتن یک وب‍سایت موفق صرفا با طراحی سایت به دست نمی آیند.

شامل افرادی می‌شود که:

  • قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی دارند.
  • شرکت هایی که به دنبال داشتن یک وب‌سایت موفق برای افزایش شناخت برند و افزایش فروش هستند.
  • افرادی که پیش تر تجربه طراحی وب‌سایت های ناموفق را داشته اند.
  • افرادی که قصد دارند با مسیر درست طراحی سایت آشنا شوند و طبق یک نقشه اصولی در این مسیر قدم بردارند.
  • مدیران و کارآفرینانی که درک کامل از اهمیت داشتن یک وب‌سایت به عنوان ابزاری برای توسعه کسب‌وکار خود دارند.
  • و افراد و کسب‌وکارهای دیگری که به دنبال بهره‌برداری بهینه از قدرت و تأثیر وب‌سایت در موفقیت و رشد خود هستند.
نقشه راه وب‌سایت موفق

اگر نقشه راه نداشته باشیم چه اتفاقی می افتد؟

یکی از گام هایی که معمولا همه به آن عمل می‌کنند، گام طراحی سایت (پیاده سازی) است و ما در مدل نقشه راه وب‌سایت موفق خود تاکید بر روی همه گام های قبل و بعد از گام طراحی سایت داریم. در واقع در مدل استراتژی وب سایت موفق نیماد، مهم ترین موضوعی که اهمیت دارد مدیریت بودجه است. به عبارتی اگر بخواهیم بودجه خود را به خوبی مدیریت کنیم و از هدر رفت بودجه جلوگیری کنیم لازم است که همه گام ها به درستی انجام شود.

بدون یک استراتژی و نقشه راه، شما نمی‌توانید اهداف و ماموریت وب‌سایت خود را به وضوح مشخص کنید. این ممکن است منجر به عدم تمرکز و ایجاد سردرگمی شود. که ممکن است وقت و پول زیادی را در طراحی و توسعه وب‌سایت هدر دهید، بدون این که از بازدهی بهینه آن اطمینان داشته باشید. علاوه بر این، بدون بررسی دقیق مخاطبان و نیازهای آن‌ها، ممکن است وب‌سایت شما نتواند ارتباط موثر با مخاطبان برقرار کند. این می‌تواند منجر به از دست دادن مخاطبان و مشتریان بالقوه شود. در دنیای آنلاین پررقابت کنونی، اگر شما یک استراتژی قوی نداشته باشید، رقبای شما ممکن است پیشی بگیرند و بازار را به خود اختصاص دهند. همچنین اگر قصد انجام تبلیغات آنلاین داشته باشید، عدم داشتن یک استراتژی می‌تواند به هدررفت منابع مالی منجر شود.

5 گام اصلی استراتژی وب

برای رسیدن به هدف باید بر اساس یک نقشه اصولی گام برداریم و قطعا ترتیب و توالی گام ها در رسیدن به هدف و دریافت نتیجه مطلوب بسیار تاثیر گذار خواهد بود. در نقشه راه وبسایت نیز این مورد صدق می کند و ما باید حتما بر اساس گام ها مسیر را طی کنیم تا به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم. فراموش نکنید که پایبندی به این گام ها و حتی ترتیب آنها به شما کمک می‌کند تا بهتر بودجه خود را مدیریت کنید و نتیجه بهتری کسب کنید.

گام اول: تحلیل و بررسی

اگر در حال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی (وب سایت) جدید هستید و یا وب سایتی از قبل دارید و به فکر بهبود آن هستید، تفاوتی ندارد، در ابتدا باید نیاز ها به صورت کامل بررسی شوند و در صورتی که وب‌سایت فعال دارید لازم است تحلیل دقیقی از وضعیت فعلی وب‌سایت به دست آید تا بتوانیم در مسیر درستی قدم برداریم. قطعا تحلیل و بررسی تاثیر زیادی بر گام های بعدی خواهد داشت.

گام دوم: ساختار (پیاده سازی)

در این مرحله بر اساس نیاز سنجی یا گزارش مشکلات سایت، لازم است اقداماتی از جنس اجرا انجام دهیم. (گاهی لازم است برای وب‌سایتی که چندین سال در حال فعالیت است نیز اقدامات این مرحله صورت گیرد) برخی اقدامات مثل: طراحی UI/UX: این که کاربران سایت با چه رابط کاربری کار می کنند و چه تجربه ای را از سایت به دست می آورند به صورت مستقیم بر روی افزایش فروش و جذب سرنخ تاثیر می‌گذارد. UX رایتینگ: این که در بخش های مختلف سایت، پیام های خطا، اعلانات و هر جایی که تعاملی بین کاربر و سایت به وجود می آید چه محتوایی نوشته شود توسط UX رایتر (تجربه نویس) آماده می شود. در واقع UX رایتر با نوشتن متن‌های دقیق و حساب شده، به راهنمایی کاربران و رسیدن به هدف نهایی کمک می‌کنند. قطعا UX رایتینگ به اندازه طراحی تجربه کاربری مهم است. طراحی سایت: پیاده سازی و اجرای دستورالعمل های UI و UX در مرحله طراحی سایت انجام می شود و بر اساس نیاز های پروژه، وب‌سایت طراحی و آماده بهره برداری می شود. رفع مشکلات سایت: وقتی یک سایت در فعالیت است لازم است به صورت کامل بررسی شود و مشکلاتی که دارد برطرف شوند برخی از این موارد نیاز به اقداماتی دارد که در بالا اشاره شد و برخی نیز صرفا با بهبود برطرف می شوند.

گام سوم: محتوا

سایت بدون محتوا مثل زنبور بدون عسل است.

زمانی که یک وب‌سایت به صورت اصولی طراحی می شود و همه جنبه های آن به درستی پیاده سازی شده است حال نوبت به محتوا می رسد. محتوا بخش مهم و ضروری ایجاد ارتباط بین کاربر و وب‌سایت است و به همین دلیل باید به صورت خاص به آن توجه شود.

استراتژی محتوا:  این که طبق چه استراتژی تولید محتوا را انجام دهیم بسیار مهم است، در واقع استراتژی (نقشه راه) محتوا برنامه اجرایی محتواست و هر آنچه که از تحقیقات و بررسی های قبلی به دست می آید را به اجرا در می آورد.

تولید محتوا: ما تولید محتوا انجام می‌دهیم که بتوانیم علاوه بر معرفی شرکت، خدمات، محصولات، نیاز کاربران را برطرف کنیم. اگر محتوای تولید شده بتواند پاسخ سوالات کاربران را بدهد به این معنی است که موفق بوده ایم.

تقویم محتوا: تقویم محتوا به ما کمک می کند که براحتی بدانیم که چه محتوایی در چه زمانی و با چه فرمتی و حتی در شبکه های اجتماعی به چه صورت باید منتشر شود.

گام چهارم: سئو

اهمیت بهینه سازی وبسایت برای موتور های جستجو (سئو : SEO) برکسی پوشیده نیست اما باید این نکته توجه شود که قبل از انجام سئو لازم است گام های قبلی به صورت کامل انجام شده باشند تا در این مرحله مدیریت بودجه به خوبی صورت گیرد.

تدوین استراتژی: برنامه ای منسجم که بر اساس رفتار رقبا، رفتار کاربران، کلیدواژه های حوزه کاری تهیه می شود تا مسیر سئو سایت را بهتر ببینیم.

سئو تکنیکال: بررسی و بهینه سازی سایت برای بهبود وضعیت خزش موتور های جستجو ، به عبارتی اقداماتی انجام دهیم تا موتور جستجو (مثل گوگل) سایت را بهتر و سریع تر درک کند.

تولید و بازاریابی محتوا: بازاریابی محتوا در واقع یک فرایند استراتژیک بازاریابی نسبت به تولید و انتشار محتوای ارزشمند است که بر اساس نوع کسب و کار، کاربران هدف خود را جذب می کند. در نهایت هدف آن هدایت کاربر به سمت خرید سودآور خواهد بود.

گام پنجم: پشتیبانی

نگهداری یک وب‌سایت نیاز به تخصص، نیروی انسانی، زمان و … می باشد که بر همین اساس یک وب‌سایت نیاز به پشتیبانی خواهد داشت. پشتیبانی فنی: حضور یک تیم یا شرکت متخصص در پشت صحنه سایت بسیار ضروری است و در هنگام بروز خطاها این تیم فنی است که می تواند وب‌سایت و به دنبال آن فروش یک کسب و کار را نجات دهد. ادمین سایت: همان طور که همه بخش های یک کسب و کار نیاز به یک فرد متخصص آن حوزه دارد، مدیریت یک وب‌سایت نیز نیاز به یک متخصص دارد که به همه بخش های سایت تسلط داشته باشد و بروزرسانی های محتوایی و اساسی را در هر لحظه انجام دهد.

از کجا و چه طوری شروع کنم؟

برای قرار گرفتند در این مسیر می توانید از مشاوره و تحلیل اولیه وبسایت که توسط متخصصین نیماد انجام می شود استفاده کنید.

اگر قبلا طراحی سایت انجام داده اید و اکنون قصد بهبود کسب و کار آنلاین تان را دارید، می توانید درخواست تحلیل وبسایت خود را ثبت نمایید تا مشکلات موجود در سایت شما مورد بررسی قرار گیرد و یک گزارش کامل برای شما تهیه شود.

همچنین اگر قصد راه اندازی اصولی کسب و کار آنلاین را دارید، می توانید از فرصت مشاوره رایگان ارائه شده توسط تیم ما بهره مند شوید. با افتخار در کنار شما هستیم.

شروع استراتژی وبسایت موفق

تحلیل وضعیت وب‌سایت شما (رایگان)

با انجام این تحلیل، می توان مشکلات و نقاط ضعف وبسایت را شناسایی کرد و اقدامات لازم را برای بهبود و رفع آن ها انجام داد. که در نهایت باعث عملکرد بهتر وب‌سایت از نظر سئو، تجربه کاربری و در نهایت افزایش فروش می شود. در پایان تحلیل، یک گزارش از موارد بررسی شده تهیه می شود. این گزارش به صاحبان کسب و کار کمک می کند تا اقدامات لازم را برای بهبود وبسایت خود انجام دهند.

در این تحلیل، موارد زیر بررسی می شود:

جهت درخواست گزارش تحلیل وب‌سایت،
فرم زیر را تکمیل بفرمایید.

"*" indicates required fields

فقط بهینه سازی وب‌سایت های وردپرسی انجام می شود.
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

سوالات متداول

در صورتیکه پاسخ سوالتان در لیست زیر موجود نبود، از طریق فرم ارتباط با ما، با ما درمیان بگذارید.

ما معتقدیم که یک وبسایت زمانی به سمت موفقیت حرکت می‌کند که گام های درست و اصولی را طی کند.

در واقع این نقشه راه، هم منجر به شناخت بهتر مسیر می شود و هم در بخش های زیادی باعث مدیریت هزینه ها و جلوگیری از هدر رفتن بودجه می شود. 

قطعا هزینه اجرای گام های این مسیر برای کسب و کار های مختلف، متفاوت است و نمی توان عدد دقیقی عنوان کرد. ولی به صورت کلی معمولا پرداخت های مربوط به خدمات هر گام به صورت مرحله به مرحله و طی مدت زمان مشخصی خواهد بود. به صورت میانگین برای این که در این مسیر حرکت کنید میزان سرمایه گذاری شما به صورت ماهانه بین 15 تا 30 میلیون در بازه زمانی 6 تا یکسال خواهد بود.

به صورت کلی مدت زمانی که نیاز است تا گام ها طی شوند، بین 6 تا 12 ماه خواهد بود.

البته لازم است به این نکته توجه کنید که برخی خدمات نقطه شروع و پایان مشخص دارند و بعضی خدمات مثل تولید محتوا و خدمات سئو تا پایان عمر کسب و کار ادامه خواهند داشت.

همکاران ما با افتخار میزبان شما هستند و شما با تکمیل فرم مشاوره رایگان، می توانید از این فرصت استفاده نمایید.
اگر تا کنون وب‌سایت و کسب و کار اینترنتی نداشته اید کافی است برای نیازسنجی، فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید تا همکاران ما در جلسه مشاوره به صورت کامل نیاز های شما را بررسی کنند. و اگر قبلا وبسایت و کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کرده اید و قصد بهبود و رشد کسب و کار خود را دارید می توانید فرم تحلیل اولیه وبسایت را تکمیل نمایید تا همکاران ما گزارشی از وضعیت فعلی سایت شما آماده کنند و بر همان اساس پیشنهاد هایی ارائه شود.